מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים, אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, ו פסטו מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את השמרים, מים, סוכר, ו 1 כוס הקמח.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיף את שאר קמח הלחם יחד עם סולת ומלח. ללוש עם וו הלחם עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
לא מגן מקומי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את שמן השום ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים לחלוטין. טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם כמות קטנה של שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
קמח את משטח העבודה שלך, קו גיליון אפייה עם פיסת נייר קלף, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. להפוך את הבצק החוצה וליצור אותו מלבן מחוספס. עם מערוך, לגלגל אותו מלבן על 18 אינץ 'רחב 15 אינץ' גבוה. מקם אותו כך שאחד הצדדים הארוכים פונה אליך.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
עם מברשת בצק, האצבעות, או החלק האחורי של כף, מורחים את רסק העגבניות על החצי התחתון של הבצק, ומותירים על 1/2 אינץ ' חשוף לאורך הקצוות. מקפלים את הבצק שנחשף על הבצק מכוסה עגבניות. עכשיו יש לך חתיכת בצק זה בערך 18 אינץ 'רחב על ידי 7 1/2 אינץ' גבוה. השתמש מערוך כדי לשטח את הקצה המקופל ולוודא כי הבצק עבה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מורחים את הפסטו על הבצק ומשאירים כ-1/2 אינץ ' חשוף בקצה הרחוק (הקצה המקופל).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מגלגלים את הבצק עד סגנון ג ' לי רול, החל בקצה הקרוב אליך ונע לכיוון הקצה שהשארת חשוף. אל תגלגל את זה חזק מדי. כשתגיע לקצה המרוחק, אטום את התפר.
מניחים את הבצק על צד התפר אפייה למטה ולהתאים אותו כך שהוא עבה באופן שווה. צור אותו לטבעת ולאטום את הקצוות יחד. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל-כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חותכים את החלק העליון של כיכר ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, כ 40 דקות.