קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת

אפיית לחם: לחם עגבניות-פסטו מערבולת
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אפיית לחם: לחם מערבולת חמאת תפוחים, אפיית לחם: עגבניות, גבינה ולחם בייקון, ו פסטו מערבולת לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את השמרים, מים, סוכר, ו 1 כוס הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף לשלב ולתת לו לנוח במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיף את שאר קמח הלחם יחד עם סולת ומלח. ללוש עם וו הלחם עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
לא מגן מקומילא מגן מקומי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מוסיפים את שמן השום ושמן הזית וממשיכים ללוש עד ששניהם משולבים לחלוטין. טופס את הבצק לתוך כדור, לטפטף עם כמות קטנה של שמן זית, ולהחזיר אותו לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
קמח את משטח העבודה שלך, קו גיליון אפייה עם פיסת נייר קלף, ולחמם מראש את התנור ל 350 מעלות. להפוך את הבצק החוצה וליצור אותו מלבן מחוספס. עם מערוך, לגלגל אותו מלבן על 18 אינץ 'רחב 15 אינץ' גבוה. מקם אותו כך שאחד הצדדים הארוכים פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
עם מברשת בצק, האצבעות, או החלק האחורי של כף, מורחים את רסק העגבניות על החצי התחתון של הבצק, ומותירים על 1/2 אינץ ' חשוף לאורך הקצוות. מקפלים את הבצק שנחשף על הבצק מכוסה עגבניות. עכשיו יש לך חתיכת בצק זה בערך 18 אינץ 'רחב על ידי 7 1/2 אינץ' גבוה. השתמש מערוך כדי לשטח את הקצה המקופל ולוודא כי הבצק עבה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מורחים את הפסטו על הבצק ומשאירים כ-1/2 אינץ ' חשוף בקצה הרחוק (הקצה המקופל).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מגלגלים את הבצק עד סגנון ג ' לי רול, החל בקצה הקרוב אליך ונע לכיוון הקצה שהשארת חשוף. אל תגלגל את זה חזק מדי. כשתגיע לקצה המרוחק, אטום את התפר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הבצק על צד התפר אפייה למטה ולהתאים אותו כך שהוא עבה באופן שווה. צור אותו לטבעת ולאטום את הקצוות יחד. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהוא הוכפל בגודל-כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
חותכים את החלק העליון של כיכר ואופים ב 350 מעלות עד השחמה יפה, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן כיכר להתקרר על מדף לפני חיתוך.