אפיק עוף וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Herbed ו כופתאות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, ירכיים עוף, גזר לחתוך באלכסוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף עם כופתאות Herbed, Herbed עוף & כופתאות, ו Herbed עוף & כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים סלרי ו-5 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה) למחבת; מטגנים 5 דקות או עד הבצל רך. להחזיר עוף למחבת; לבשל 1 דקה.
מוסיפים מרק למחבת; מביאים תערובת לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, פטרוזיליה קצוצה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חלב, ערבוב רק עד לח. כפית על ידי ערמת כפיות לתוך תערובת מרק; כיסוי ומבשלים 10 דקות או עד כופתאות נעשים. השליכו עלי פטרוזיליה ועלי דפנה.