קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל

אצבעונים טפטוף לימון מתערבל
אם יש לך קמח להעלות את עצמו, גלגלית סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, Swirly Dogs, ו Swirly Temples.

הוראות

1
תנור חום ל 180c/מאוורר 160c / גז 4 ולוודא שיש מדף מוכן באמצע התנור. חמאה מלבנית אפייה או פח קלייה קטן, על 20 ס "מ x 30 ס" מ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את גיליון נייר אפייה קצת יותר גדול מאשר הפח, ואז לדחוף אותו פנימה להחליק אותו עם הידיים שלך כך שהוא מקלות על החמאה. חותכים לפינות עם זוג מספריים כדי לקבל את הנייר לשכב בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
שים את כל מרכיבי העוגה וקורט של מלח לקערה גדולה, ולאחר מכן להשתמש מקצף חשמלי להכות עד שמנת וחלק. סקופ לתוך הפח, ולאחר מכן ברמה העליונה. כפית את הלימון על הבלילה בפסים עבים. השתמש בידית של הכפית כדי לסובב את curd לתוך העוגה לא יותר מדי או שאתה רגיל לראות את המערבולות פעם מבושל שלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים במשך כ 35 דקות או עד הזהב ועלה. זה היה צריך להתכווץ מהצדדים של הפח אי פעם כל כך מעט ולהרגיש קפיצי. אל תפתח את התנור לפני 30 דקות בישול הוא למעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
השאר את העוגה בפח במשך 10 דקות או עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בזהירות להרים מתוך הפח ולשים אותו על מתלה קירור, ישב על מגש או משהו דומה לתפוס טיפות של טפטוף. כדי להפוך את טפטוף, לערבב 4 כפות סוכר ומיץ לימון יחד כפית על העוגה. לזרוק את גרידת לימון עם 1 כף סוכר הסופי לפזר על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
תן לעוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים על לוח, לקלף את הצדדים של נייר האפייה ולחתוך את העוגה לאצבעות. ישמור בתוך פח אטום במשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות