קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ארבע רביולי גבינה עם לבבות ארטישוק, זיתים ופסטו

ארבע רביולי גבינה עם לבבות ארטישוק, זיתים ופסטו
ארבע רביולי גבינות עם לבבות ארטישוק, זיתים ופסטו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם לבבות ארטישוק, זיתים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם לבבות ארטישוק וזיתים, עוף שמפניה ים תיכוני עם לבבות ארטישוק וזיתים, ו סלט תפוחי אדמה עם צלפים, זיתים Kalamatan ולבבות ארטישוק.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo