ארוגולה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ארוגולה פסטו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, צנוברים, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו Arugula Pesto: Pesto Di Rucola, ארוגולה פסטו, ו ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. זרוק פסטו על ידי כפות על מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר שעווה. מכסים בניילון נצמד; להקפיא עד מוצק. לאחסן פסטו קפוא במיכל אטום במקפיא עד 2 חודשים.