ארוחת ערב: אטריות אודון קארי מוקפץ הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 407 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, שמן קנולה, גארם מסאלה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אטריות אודון קארי מוקפצות, ארוחת ערב היום: אטריות עוף המטוגנות של מינג טסאי, ו ארוחת ערב: ניקו אודון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה. מבשלים את אודון על פי ההוראות על האריזה.
מוסיפים את אבקת קארי וגראם מסאלה לרובה, מבשלים עוד דקה. לאט לאט לטאטא ב 1/2 כוס של מלאי הירקות. המשך לטאטא, ולהוסיף את הסוכר. כאשר הרוטב סמיך, לכבות את החום ולהניח את הסיר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
בצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלה
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים 2 כפות שמן למחבת גדולה לא מקל להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, על 5 עד 6 דקות. לאחר מכן להוסיף את הג ' ינג 'ר, פלפל אדום, וצ' ילה. מבשלים עוד 5 דקות.