ארוחת ערב: בשר הונאן עם כמון
לך לחנות ותביא צ'ילי, שרי יבש, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון, ארוחת ערב הערב: חצילים קארי עם תפוחים, שומר, כמון, ו ארוחת ערב הלילה: קארי תפוחי אדמה ואפונה עם יוגורט, כמון, וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד יין, מלח, רוטב סויה קל, רוטב סויה כהה, עמילן תפוחי אדמה, וכף אחת מים בקערה בגודל בינוני.
מוסיפים בשר למרינדה, מערבבים עם הידיים, ונותנים לשבת לפחות 15 דקות בטמפרטורת החדר.
יוצקים שמן לתוך ווק גדול. להפוך חום גבוה באמצעות מדחום מטגנים עמוק, להביא טמפרטורה 107°.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים שתי דקות, ערבוב בעדינות עם מלקחיים 12 אינץ ' כדי למנוע חתיכות דבק יחד.
הסר בשר בקר עם מלקחיים, ולנקז מעל מתלה חוט.
יוצקים את כל אבל שלוש כפות שמן. הפעל חום גבוה שוב, ולאחר עישון קל, להוסיף ג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, פתיתי צ ' ילי, כמון. מערבבים כל הזמן עם כף עץ במשך כ 15 שניות.
מוסיפים בשר בקר לווק, ומתבלים בקמצוץ מלח. לבשל עד בשר מתחיל לרחוש, על 1 דקה.
הוסף בצל ירוק. מערבבים היטב ולהסיר מן החום.
להעביר בשר בקר לצלחת גדולה, שמן שומשום טפטוף על גבי.
מגישים בשר בקר עם אורז לבן.