ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה
ארוחת ערב הלילה: מרק תירס קרמי עם Poblano קלוי צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 364 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, poblano צ'ילה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את poblano ישירות על הלהבה הפתוחה של ארובה או תחת מבער עד חרוך והשחיר בכל רחבי, 5-10 דקות בהתאם לשיטה.
להעביר לקערה ולכסות במגבת מטבח עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
בינתיים, מחממים את השמן על חום בינוני בסיר 3 ליטר ומוסיפים את השום והבצל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב.
העברה למעבד מזון יחד עם התירס, קורנפלור, ו 1 1/2 כוסות חלב. תהליך לתוך פירה ולהעביר בחזרה לסיר, מאמץ את עורות הקרנל תירס אם תרצה בכך. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות.
כאשר צ ' ילה מקורר במקצת, לשפשף את עורות מושחרים, לשלוף את הגבעול ואת הזרעים, ולשטוף כדי להשלים את העבודה.
חותכים לרצועות או חתיכות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מערבבים לתוך מרק רותח יחד עם העוף והחלב שנותר. מבשלים עד העוף מבושל דרך, במידת צורך, ערבוב כמו שאתה הולך.
מגישים עם כוסברה ואבוקדו, אם תרצה.