קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי

ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי
ארוחת ערב הערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פטריות Bhaji (פטריות ברוטב עגבניות בצל), ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ארוחת ערב: סטייק עם חמאת אנשובי.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, עד רך. להפוך את החום גבוה ולהוסיף את הפטריות, בישול עד שכל הלחות התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את האנשובי ומבשלים דקה עד שהם מתחילים לרכך ולהמיס לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות והרוזמרין. עונה לטעום ומבשלים במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
בינתיים, להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים,שומרים קצת מי פסטה, ואז מוסיפים לקערה ומגישים עם הרוטב. לזרוק היטב, הוספת קצת מים בישול פסטה במידת הצורך, ולאחר מכן העליון עם הגבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o