ארוחת ערב: ריזוטו לפת
מתכון ארוחת ערב: ריזוטו לפת מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לפת, שמן זית, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו ארוחת ערב: ריזוטו רדיקיו, ארוחת ערב: פארו ריזוטו עם Rapini, ו ארוחת ערב: ריזוטו סקווש קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את ציר העוף במחבת רוטב על אש בינונית-נמוכה.
יוצקים את שמן הזית למחבת גדולה והופכים את החום למדיום. לזרוק את הבצל ולבשל עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את הלפת ומבשלים 2 דקות. מצקת בחלק ממניות העוף הלוהטות ומבשלת עד שנספגת. המשך עד שכל המניות נוספו, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים גבינה מגוררת מדי פעם לרגע.
הסר מהחום, מקשט עם פטרוזיליה, ומגיש.