קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה

ארוחת ערב: ריזוטו עגבניות קלוי עם מוצרלה טרייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ריזוטו עגבניות קלוי עם Mozzarellan טרי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 154 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, חמאה, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, ארוחת ערב: ברוקולי ראבה, פלפל אדום קלוי, מוצרלה, ו ארוחת ערב: רוטב עגבניות שומר קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. לזרוק את העגבניות בקערה עם השום ושמן זית ולהפיץ אותם על תבנית אפייה. מתבלים בנדיבות עם מלח גס וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד רכים, מתמוטטים ומקורמלים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לגרד את העגבניות (ואת כל מיצי הקלייה) לתוך מסננת או טחנת מזון ולדחוף אותם דרך לתוך קערה כדי להפוך פירה עבה. עורות וזרעים יישארו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בעוד העגבניות צלויות, להביא את מלאי הירקות בסיר בינוני לרתיחה. בסיר גדול וכבד (כגון תנור הולנדי), מחממים את החמאה מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים את אורז הריזוטו לבצל ומערבבים היטב כדי לצפות את הדגנים בשומן. המשך בישול טוסט האורז (זה יהפוך שקוף חלקית), ולאחר מכן להוסיף 1 כוס של מלאי הירקות לבשל עד שנספג. המשך להוסיף את מלאי 1 כוס בכל פעם כפי שהוא נספג לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
ברגע שכל המניה מתווספת, לטעום תבואה; זה צריך להיות רך ועדיין יש קצת לנשוך עזב. במידת הצורך, להמשיך להוסיף קצת מים כדי לסיים את בישול האורז. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מערבבים את מחית העגבניות הקלויה ומבשלים עוד כמה דקות, ואז מסירים מהחום ומערבבים את המוצרלה הטריה. לכסות ולאפשר לשבת במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
7
מגישים עם רסס של שמן זית וערימה של ירקות מיקרו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ירוקירוק