באטרס המשוגע של מאפיית בושון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "קונדיטוריה שוגר", "קרמי פינאט באטר", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפיית בושון "נאטר באטרס", מאפיית בושון נאטר באטרס, ו עוגיות TKO של מאפיית בושון (מתכונים דומים).
הוראות
לקבלת בצק עוגיות: מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לאפייה; להפריש. באמצעות מיקסר עם קובץ מצורף משוט, שמנת יחד את החמאה וחמאת בוטנים.
מוסיפים סוכרים ומכים במהירות בינונית במשך 4 דקות, מגרדים את הקערה פעמיים.
במהירות נמוכה, מוסיפים ביצים ווניל.
מוסיפים תערובת קמח ומכים במהירות נמוכה עד מעורב היטב, לעתים קרובות גירוד קערה.
מוסיפים בוטנים ושיבולת שועל ומערבבים היטב. באמצעות כף גלידה בקוטר 2 אינץ', מניחים כדורי בצק על גיליונות אפייה מרופדים בקלף לפחות שלושה סנטימטרים זה מזה.
אופים עד עוגיות התפשטו והפך חום זהוב בהיר מאוד, על 10 דקות.
הסר מהתנור ולהניח בצד להתקרר ולהקים, 5 עד 10 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין לפני מילוי.
למילוי: באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד את החמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עד חלקה מאוד.
כדי להרכיב עוגיות, להפיץ שכבה דקה (כ 1/8 אינץ') על החלק התחתון של עוגייה. כריך עם עוגייה נוספת. חוזר.