באן מי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Banh Mi יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 871 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם חומץ אורז, מים, סיד טריזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. . נסו ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", Bánh Mì, ו Bánh Mì (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חומץ אורז, מים וסוכר לסיר מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ומערבבים עד שהסוכר מומס, על 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר.
יוצקים את תערובת חומץ מקורר על גזר, צנון, ובצל בקערה, ולאפשר לעמוד לפחות 30 דקות.
מסננים את תערובת חומץ עודף לאחר הירקות במרינדה.
בעוד הירקות הם marinating, מחממים את המטגן של התנור, ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. שמן קל מחבת מחוררת.
מפזרים את חזה העוף עם מלח שום ופלפל, צלייה על מחבת מטאטא מחורץ, פונה פעם אחת, עד מרכז חזה העוף הוא כבר לא ורוד ואת פני השטח יש השחמה, כ 6 דקות לכל צד.
הסר את העוף הצלוי, וחתוך לחתיכות בגודל ביס.
חותכים את באגט במחצית הדרך הארוכה, ולמשוך את מרכז הלחם מתוך חצאי באגט, משאיר חלל למילוי.
מניחים את חצאי baguette תחת broiler קל טוסט, 2 עד 3 דקות.
כדי להרכיב את כריך bahn mi, להפיץ כל מחצית בגט קלוי עם מיונז, ולמלא את החלל של החצי התחתון של הלחם עם עוף צלוי, פרוסות מלפפון, גזר כבוש, בצל, צנון, עלי כוסברה, ופלפל חלפיניו. לסחוט טריז של סיד על המילוי, העליון עם החצי השני של באגט.