קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

באנטינג ביסקוויטים

באנטינג ביסקוויטים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 3%. מתכונים דומים: ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית, ו אנג'ל ביסקוויטים: ביסקוויטים קלים שנעשו עם שמרים.

הוראות

1
שים את הקמח, חמאה, ביקרבונט וסוכר במעבד מזון, יז עד שאתה לא יכול לראות את כל גושי חמאה, ואז להטות לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא את הביצה, סירופ ווניל יחד, ואז מערבבים לתוך הקערה עם כף עץ. באמצעות הידיים, ללוש יחד לבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
חותכים תבנית משולש מכרטיס בגודל שאתה רוצה את הדרור להיות.
5
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות. השתמש בתבנית כדי לחתוך משולשים מחדש לגלגל קישוטים כדי לקבל כמה שאתה יכול. קו כמה דפי אפייה עם אפיית קלף ולהרים על הביסקוויטים. השתמש בסוף עיפרון כדי לעשות 2 חורים בחלק העליון של כל אחד לא קרוב מדי לקצה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים, מגש אחד בכל פעם, במשך 8-10 דקות, remaking כל חור כאשר ביסקוויטים הם רק החוצה עדיין רך. מגניב. ביסקוויטים בלתי קר יכול להיות קפוא עד 3 חודשים, או ישמור במיכל אטום במשך שבוע.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מחלקים את הדובדבן לכמה צבעים שתרצו, ולשים בצבעי מזון כדי לקבל את הצבעים הרצויים לכם.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
8
מרדדים דק על משטח מאובק קלות עם סוכר זיגוג, ולהשתמש בתבנית שלך לחתוך את משולשי זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברישים את החלק האחורי של הדובדבן עם מעט מים ומקל על הביסקוויטים עושים חורים בציפוי כדי להתאים את הביסקוויטים כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
10
חותכים את עיגולים קטנים משאריות הדובדבן, מברשת גב עם מים ולהיצמד לחלק מהביסקוויטים. לקשט עם עטים הדובדבן, אם אתה רוצה, ואז בזהירות חוט דרך סרט או חוט לתלות את הפינוקים שלך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון