באנטינג ביסקוויטים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 3%. מתכונים דומים: ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית, ו אנג'ל ביסקוויטים: ביסקוויטים קלים שנעשו עם שמרים.
הוראות
שים את הקמח, חמאה, ביקרבונט וסוכר במעבד מזון, יז עד שאתה לא יכול לראות את כל גושי חמאה, ואז להטות לקערת ערבוב.
לטאטא את הביצה, סירופ ווניל יחד, ואז מערבבים לתוך הקערה עם כף עץ. באמצעות הידיים, ללוש יחד לבצק חלק.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים תבנית משולש מכרטיס בגודל שאתה רוצה את הדרור להיות.
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות. השתמש בתבנית כדי לחתוך משולשים מחדש לגלגל קישוטים כדי לקבל כמה שאתה יכול. קו כמה דפי אפייה עם אפיית קלף ולהרים על הביסקוויטים. השתמש בסוף עיפרון כדי לעשות 2 חורים בחלק העליון של כל אחד לא קרוב מדי לקצה.
אופים, מגש אחד בכל פעם, במשך 8-10 דקות, remaking כל חור כאשר ביסקוויטים הם רק החוצה עדיין רך. מגניב. ביסקוויטים בלתי קר יכול להיות קפוא עד 3 חודשים, או ישמור במיכל אטום במשך שבוע.
מחלקים את הדובדבן לכמה צבעים שתרצו, ולשים בצבעי מזון כדי לקבל את הצבעים הרצויים לכם.
מרדדים דק על משטח מאובק קלות עם סוכר זיגוג, ולהשתמש בתבנית שלך לחתוך את משולשי זיגוג.
מברישים את החלק האחורי של הדובדבן עם מעט מים ומקל על הביסקוויטים עושים חורים בציפוי כדי להתאים את הביסקוויטים כמו שאתה הולך.
חותכים את עיגולים קטנים משאריות הדובדבן, מברשת גב עם מים ולהיצמד לחלק מהביסקוויטים. לקשט עם עטים הדובדבן, אם אתה רוצה, ואז בזהירות חוט דרך סרט או חוט לתלות את הפינוקים שלך.