קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

באנטינג ביסקוויטים

באנטינג ביסקוויטים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 3%. מתכונים דומים: ביסקוויטים מטורפים-ביסקוויטים טעימים כאשר עשויים מאפס, ביסקוויטים אלה הם כל כך טובים אתה תהיה משוגע עליהם, לובסטר אדום צ'דר ביי ביסקוויטים II-להפוך ביסקוויטים garlicky גבינה אלה בבית, ו אנג'ל ביסקוויטים: ביסקוויטים קלים שנעשו עם שמרים.

הוראות

1
שים את הקמח, חמאה, ביקרבונט וסוכר במעבד מזון, יז עד שאתה לא יכול לראות את כל גושי חמאה, ואז להטות לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
לטאטא את הביצה, סירופ ווניל יחד, ואז מערבבים לתוך הקערה עם כף עץ. באמצעות הידיים, ללוש יחד לבצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים תבנית משולש מכרטיס בגודל שאתה רוצה את הדרור להיות.
5
מרדדים בצק על משטח מקומח קלות. השתמש בתבנית כדי לחתוך משולשים מחדש לגלגל קישוטים כדי לקבל כמה שאתה יכול. קו כמה דפי אפייה עם אפיית קלף ולהרים על הביסקוויטים. השתמש בסוף עיפרון כדי לעשות 2 חורים בחלק העליון של כל אחד לא קרוב מדי לקצה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים, מגש אחד בכל פעם, במשך 8-10 דקות, remaking כל חור כאשר ביסקוויטים הם רק החוצה עדיין רך. מגניב. ביסקוויטים בלתי קר יכול להיות קפוא עד 3 חודשים, או ישמור במיכל אטום במשך שבוע.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מחלקים את הדובדבן לכמה צבעים שתרצו, ולשים בצבעי מזון כדי לקבל את הצבעים הרצויים לכם.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
מרדדים דק על משטח מאובק קלות עם סוכר זיגוג, ולהשתמש בתבנית שלך לחתוך את משולשי זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברישים את החלק האחורי של הדובדבן עם מעט מים ומקל על הביסקוויטים עושים חורים בציפוי כדי להתאים את הביסקוויטים כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
חותכים את עיגולים קטנים משאריות הדובדבן, מברשת גב עם מים ולהיצמד לחלק מהביסקוויטים. לקשט עם עטים הדובדבן, אם אתה רוצה, ואז בזהירות חוט דרך סרט או חוט לתלות את הפינוקים שלך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)