בולגוגי קוריאני אותנטי
בולגוגי קוריאני אותנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 40 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 120 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שום, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 94%, המנה הזו מדהימה. נסו בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי קוריאני, ו מנגל קוריאני בולגוגי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבקר בקערה ויוצקים פנימה את יין הבישול, מיץ האגסים והפלפל השחור. מערבבים לשלב, ולאפשר למרינדה במשך 30 דקות. מערבבים פנימה את רוטב הסויה, הסוכר, שמן השומשום, השום, הבצל הירוק ושומשום, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות או למשך הלילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה.
מוציאים את הבקר מהמרינדה וזורקים את המרינדה.
הניחו יריעת נייר אלומיניום על הגריל המחומם, והניחו את פרוסות הבקר בנפרד על נייר הכסף.
מניחים את הפטריות והבצל על חלק אחר של נייר הכסף. מבשלים את פרוסות הבקר עד שהן שחומות באופן שווה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מגישים עם פטריות מבושלות ובצל.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
קוריאנית עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת דה מורגנזון שנין בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -34 דולר.
![שמורת דה מורגנזון שנין בלאן]()
שמורת דה מורגנזון שנין בלאן
דקדנטי זהוב עם גוונים ירוקים, שרדונה זה מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה מתובלת. עמוד שדרה של סיד ועשב לימון עם תווים פרחוניים של יערה ופרנגיפאני מגיחים על החיך. וניל חם ועשיר וניואנס שקדים שמנת מתעכבים על הסיום.