בוק צ'וי מוקפץ עם ג' ינג'ר ושום
בוק צ'וי מוקפץ עם ג' ינג'ר ושום דורש בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 57 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות והרימו מלח ופלפל גרוס, ג'ינג'ר, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כתוספת משתלמת מאוד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 100%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו קערת אטריות קישואים ג'ינג'ר שום עם סלמון ובוק צ' וי, בוק צ'וי מוקפץ עם שום, ג' ינג'ר ובצל ירוק, ו בוק צ'וי, שיטאקי ואטריות שום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים בוק צ ' וי ורוטב סויה מבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהירוקים נבולים והגבעולים רכים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.