בורבון-חמוציות טורקיה פילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורבון חמוציות טורקיה Tenderloin. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת תפוז, סוכר חום בחוזקה, מקשטים: תפוז בגריל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: טנדרלוין הודו עם רוטב חמוציות-שאלוט, בורבון דיז'ון טנדרלוין, ו מולסה-פילה בקר בורבון.
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות או לטמפרטורת החדר.
הסר תערובת חמוציות 1/2 כוס; מילואים הנותרים תערובת.
יש לשטוף פילה, להתייבש עם מגבות נייר.
מברשת עם תערובת חמוציות 1/4 כוס, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
גריל מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
10 עד 12 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 165, צולה מדי פעם עם תערובת חמוציות 1/4 כוס.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם תערובת חמוציות שמורות.
בורבון-חמוציות קלוי טורקיה: תחליף 1 (14-lb.) תרנגול הודו טרי כולו עבור tenderloins.
הסר את הקרביים והצוואר, ולשטוף את טורקיה עם מים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה.
בואו טורקיה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. בינתיים, להכין תערובת חמוציות לפי הוראות צעד
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מתלה חוט משומן קלות במחבת צלייה. אם תרצה, לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט המטבח; טאק קצות כנפיים תחת.
מברשת עם 2 כף. חמאה מומסת ומפזרים מלח ופלפל.
אופים ב 325 במשך 3 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 170, צחצוח עם תערובת חמוציות 1/2 כוס במהלך 30 הדקות האחרונות של צלייה. (אם טורקיה מתחילה להשחים יותר מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.)
בואו טורקיה לעמוד 15 דקות לפני גילוף.
מגישים עם תערובת חמוציות שמורות. עושה 8 עד 10 מנות. הכנה: 20 דקות.; קוק: 15 דקות.; Stand: 1 hr., 15 דקות.;