קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

בורשט טבעוני

בורשט טבעוני
מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, עגבניות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בורשט בלנדר טבעוני, בורשט סלק טבעוני, ו בורשט II.

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הסלרי, גזר, פלפל, סלק כולל ירקות, עגבניות שלמות, עגבניות חתוכות לקוביות, תפוחי אדמה, chard שוויצרי, ותערובת בצל. מבשלים ומערבבים עד chard מתחיל לנבול, 4 עד 8 דקות. מערבבים במרק הירקות, מים, שמיר עשב, ומלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים חצי סלק מן המרק ומניחים בבלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הסלק זז לפני להשאיר אותו על פירה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את טופו, ולהמשיך טיהור עד חלקה. מערבבים את תערובת טופו בחזרה לתוך הסיר. מבשלים עד התערובת מצטמצמת בשליש, כשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מגישים צונן או חם.