בורשט נטול גלוטן, מרק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 246 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, שמיר, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' ומבשלים עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
2
לנקז ולשמור חם.
3
בעוד תפוחי אדמה רותחים, גזר sauté, סלרי, בצל בשמן בסיר כבד 3 ליטר על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד ירקות רכים, על 13 דקות. מערבבים סלק ואת המלח שלהם ומבשלים, מכוסה, 8 דקות יותר. מצקת בורשט לתוך קערות ולהוסיף תפוחי אדמה. למעלה עם שמנת חמוצה ושמיר.