בטטה-סלט אורז בר
סלט אורז בטטה-בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 200 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים להתרכז, בצל ירוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אורז בר-סלט בטטה עם אגסים, בטטה צלויה, אורז בר וסלט ארוגולה, ו קארי בטטה ומרק אורז בר.
הוראות
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר בינוני.
להוסיף אורז; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד הנוזל נספג.
שלב את תפוחי האדמה המתוקים 1/2 כפית שמן בקערה, זורק היטב את המעיל. סדר בטטה בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות, פונה פעם אחת.
שלב תפוחים חתוכים לקוביות עם מיץ תפוזים להתרכז בקערה קטנה.
שלב 1 שמן כפות וריכוז שמור; מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים אורז, מרכזים תערובת, תפוחים, בצל ירוק וצימוקים; מערבבים בעדינות תפוחי אדמה. כיסוי וצינה 1 שעה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.