בטטות עם מרנג
בטטות עם מרנג עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", "טימין", "קרם טרטר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרנג ותפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי קרוסל, תפוחי אדמה מתוקים או תפוחי אדמה מתוקים {מועדון סודי}, ו עוגת בטטה עם מרנג מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים בטטות וחותכים ל-1/4. פרוסות. חמאה 8-by 8-in. מחבת ומסדרים פרוסות בשכבות, זרועים מלח, פלפל ותימין כמו שאתה הולך. מכסים בנייר אלומיניום ואופים תפוחי אדמה עד שהם רכים כאשר פירסינג עם מזלג, 45 עד 90 דקות.
מעל חום גבוה, להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית חום כדי לשמור על רתיחה. שים חלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערת מתכת מעוטרת רק גדול מספיק כדי להתאים לסיר על פני מים. להגדיר קערה על סיר, להקציף חלבונים ביצה כל הזמן עד חם אבל לא בישול, 3 עד 5 דקות. תוריד את החום והכה עד פסגות מוצקות טופס.
מפזרים סוכר ווניל ומכים לתוך פסגות נוקשות, מבריקות.
מורחים על בטטות מבושלות. שים תחת מטלית עד להשחמה יפה לשרת חם.