קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

בייגלים

בייגלים
בייגל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצה לבן, סודה לשתייה, סוכר חום, וקצת שמן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: בייגלים, הכל בייגלה, ו בייגלים.

הוראות

1
מערבבים את השמרים עם 300 מ " ל מים פושרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
שים את הקמח, הסוכר ומלח כפית 1 בקערה גדולה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
יוצקים מעל נוזל שמרים ומערבבים לתוך בצק מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
4
עצה החוצה על משטח העבודה ללוש יחד עד חלקה וגמיש זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
5
שים את הבצק בקערה משומנת קלות לכסות עם חתיכת סרט נצמד משומן.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מקום באזור חם ולהשאיר עד הוכפל בגודל, על 1 hr, ולאחר מכן לחשוף להטות על משטח העבודה שלך.
7
מחלקים את הבצק לתוך 10 מנות וליצור כדורים אני אוהב לשקול אותם כדי לוודא כי הם כולם באותו גודל. בשורה על 2 מגשי אפייה מרופדים בקלף ולכסות קלות עם סרט נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
8
השאירו במשך כ 30 דקות או עד עלה ונפוח, ואז להסיר את הסרט להיאחז.
9
השתמש באצבע מקומטת כדי לעשות חור במרכז כל בייגל, מתערבל אותו סביב כדי למתוח את הבצק קצת, אבל להיזהר לא לדפוק יותר מדי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
10
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
12
הוסף את סודה לשתייה כדי alkalise המים (ראה קצה, למטה משמאל).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
13
מניחים 1-2 של הבייגלים במים בכל פעם ומרתיחים במשך 1 דקות (2 דקות אם אתה רוצה בייגל לעיסה), מתהפך באמצע. באמצעות כפית מחוררת, להרים את הבייגלים, לנקז היטב ולמקם בחזרה על מגש האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
14
מברישים את הבייגלים עם החלבון ומפזרים את הזרעים הנבחרים שלכם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בייגלבייגל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
15
אופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
16
להעביר מתלה תיל להתקרר לפני האוכל. הם ישמרו במשך 3-4 ימים, או להקפיא במשך 2 חודשים (לראות איך להקפיא, מתחת שמאלה).
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה