בייקון ובצל Chard שוויצרי
בייקון ובצל Chard שוויצרי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם vidalia, חומץ בלסמי, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. נסו Chard שוויצרי ועוגת בצל וידאלית, Chard שוויצרי ופריטטה בצל, ו Chard שוויצרי לזניה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסה דק chard; קוצצים גס עלים. לזרוק יחד; להפריש.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות.
מוסיפים שום ובצל; מבשלים 2 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/2 של chard וכל מרק למחבת. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד chard wilts. חזור על הנוהל עם שאריות סלק.
מבשלים, חשוף, 5 דקות או עד צ ' ארד הוא רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחומץ, מלח ופלפל. מבשלים עד מחומם היטב.