בייקון וירוק מטוגן עגבניות פימנטו גבינה בגריל
המתכון בייקון ועגבניות ירוקות מטוגנות פימנטו גבינה בגריל יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2840 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 216 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מאסה קרינה, גבינת שמנת, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. 2111 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם גבינת פימנטו, עגבניות ירוקות מטוגנות וכריכי גבינת פימנטו, ו עגבניות ירוקות מטוגנות וגבינה בגריל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פרוסות העגבניות הירוקות בחמאה לפחות 30 דקות בטמפרטורת החדר.מבשלים את הבייקון ומניחים אותו בצד על מגבות נייר כדי לנקז.
מערבבים את masa harina, קמח תירס ו creole תיבול ומניחים אותו בצלחת רחבה ורדודה.משוך את פרוסות העגבניות מתוך החמאה לדלות אותם בתערובת קמח התירס.מטגנים את פרוסות העגבניות בשמן על חום בינוני עד חום זהוב משני הצדדים, בערך 3-4 דקות לכל צד ומניחים בצד לניקוז על מגבות נייר.
מחממים מחבת על חום בינוני.חמאה בצד החיצוני של כל פרוסת לחם, מניחים פרוסה אחת בצד מרופד מחבת למטה, פרוסים על חצי מהגבינה, ואז למעלה עם פרוסות העגבניות הירוקות המטוגנות ובייקון ואחריו הגבינה הנותרים ופרוסת לחם, בצד חמאה למעלה.מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים והגבינה מותכת, כ 2-4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.