בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין
גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין, טנדרלוין בקר מצופה בעשב, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. לשפשף צלי בקר עם מלח ופלפל. בקערה בינונית, מערבבים פטרוזיליה, אורגנו, רוזמרין, שום ושמן. לחץ על תערובת על גבי וצדדים של בשר בקר.
מניחים בשר בקר על המדף במחבת צלייה רדודה.
מניחים פרוסות בייקון מעל בשר בקר, תוחבים את הקצוות מתחת לתחתית. הכנס מדחום בשר כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 35 עד 50 דקות או עד מדחום קורא 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני.
הסר בשר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד על 15 דקות עד הטמפרטורה עולה 5°.