בייקון וצלי בשר ממולא תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1613 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פירורי לחם גסים עשויים לחם בן יום, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו צלי חזיר ממולא תרד, סלמון צלוי ממולא תרד, ו עוף צלוי ממולא תרד ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בייקון דופק כמה פעמים במעבד מזון לקצוץ גס. Scrapeinto מחבת גדולה; לבשל על mediumheat, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא חום אבל לא פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים פירורי לחם, בצל ירוק, מרווה,טימין, ואגוז מוסקט לתערובת מלית. העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. מכסים עם plasticwrap ומקררים. מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
Spreadstuffing על גיליון אפייה rimmed;כיסוי עם ניילון לעטוף ומילוי refrigerateuntil הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גרעיני חמניות נוספים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
בואו בשר לעמוד בחדר temperaturefor 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
2
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 232°. הגדר מתלה בצורת V insidea מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים צלי על פני עבודה עם עצמות עומדות ישר. באמצעות סכין, לחתוך לאורך עצמות כל כך1 " של בשר מחובר בבסיס העצמות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
משוך עצמות מן הבשר כדי ליצורכיס רחב 3"-4" בחלק העליון. Packstuffing קלות לכיס. החל מקצה אחד, לקשור חוט מטבח אופקית סביב העצמות כדי לשמור אותם במקום ולאבטח thestuffing. תקשור את הצלי בצורה אנכית בין העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מתבלים את הצלי (כולל העצמות)בנדיבות עם מלח ופלפל, משפשפים עם שמן ומפזרים קורנית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מקום צלי, עצמות הפונות כלפי מעלה, במחבת מוכנה; טיפים עצם העטיפה בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
רוסטביף ל-20 דקות. להפחית את heatto 177° ולהמשיך צלייה עבור about3 שעות-מתחיל לחקור את מרכז roastat סימן 2-שעה-עד מיידי readthermometer מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי צלי110–115°F עבור נדיר ו120°f–125°F עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמים
8
להעביר את הצלי ללוח גילוף; אוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
9
תן לנוח לפחות 20 דקות עד 1 שעה.
10
הסרת החוט.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
חתוך בין הצלעות כדי להכין 5 סטייקים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
אפשרות גילוף 2: כפית מלית intoa קערת הגשה. חותכים את מתלה צלעות על ידי חתוךבאמצעות רצועה של בשר בבסיס העצמות. עצמות של סליקבין והעברת צלעות למגש.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים בשר על משטח עבודה; לחתוך into1/4"-1/2" -פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
העברת פרוסות platterwith צלעות ומגישים עם כפות קטנות שלשטאיפינג בצד.