קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בייקון מסוכר

בייקון מסוכר
בייקון מסוכר הוא מתכון ללא חלב עם 15 מנות. מנה אחת מכילה 864 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -60 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מלח ים, בורבון, סוכר חום וקפה טחון. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: פיצה עגבניות מסוכרות ובייקון מסוכר וגיוון , בייקון מסוכר ובייקון מסוכר .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, מביאים את הבורבון, 2 כוסות מים ותה משוחרר לרתיחה. זורקים את קוביות הבייקון לסיר וממשיכים לבשל עד שהבייקון מבושל והנוזלים מצטמצמים.
מרכיבים שתצטרך
תה רופףתה רופף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מערבבים בקערה רדודה את הסוכר החום, הקפה, הקקאו, המלח והאספלט. בעזרת כף מחוררת מוציאים את קוביות הבייקון מתערובת הבורבון ומערבבים עם הסוכר והתבלינים. שומרים את תערובת הבורבון.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
נייר אורזנייר אורז
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מניחים את קוביות הבייקון המצופות בתבנית אפייה מזכוכית ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מוציאים מהתנור ומניחים על רשתות קירור הממוקמות מעל מגשי דפים מרופדים. שפפו את שאריות תערובת הבורבון על קוביות הבייקון. מצננים לטמפרטורת החדר ועוטפים בנפרד בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קוקוס של ווילסון קריק
קוקוס של ווילסון קריק