קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

ביצים מבושלות עם פירורי אנשובי פריך

ביצים מבושלות עם פירורי אנשובי פריך
ביצים מבושלות קשות עם פירורי אנשובי פריך יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 20 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אנשובי, גרידת לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ביצים מבושלות עם צנוניות ואנשובי-חמאה קרוסטיני, פסטה Farfalle עם כרובית, אנשובי וביצה מבושלת, ו ביצים מבושלות עם מיונז עשבי תיבול.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 בסיר גדול, מכסים את הביצים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מסננים את הביצים, להחזיר אותם למחבת ולנער את המחבת כדי לפצח את הקליפות בכל רחבי. ממלאים את המחבת במים קרים ולתת לביצים להתקרר במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים ומקלפים את הביצים; מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
בינתיים, בקערה קטנה, למזג יחד את המיונז, שום ושליש אנשובי טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
במחבת קטנה, להמיס את החמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את האנשובי הטחון הנותרים ומבשלים, ערבוב, עד שהם נשברים, על 1 דקה. מערבבים בפירורי לימון ופירורי בריוש ומעבירים לתבנית אפייה עטופה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים את הפירורים עד חום זהוב פריך, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
תחצי את הביצים ותארגני על מגש. מנה 1/4 כפית המיונז על כל חלמון ביצה. למעלה כל אחד עם פירורי אנשובי ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה