ביצי יד של החווה הירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים יד החווה ירוק. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך רוטב, טורטיות קמח, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: גלילי יד נורי עם כרוב ושעועית ירוקה, ירקות ירוקים באביב וביצים רכות מבושלות כולו, וניל, ו ביצים ממולאות בחוות ברביקיו.
הוראות
מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל. מבשלים עד שהתרכך מעט.
מוסיף את השעועית השחורה, צ ' יפוטלה ורוטב חם. מבשלים עד מחומם היטב דרך. תנמיך את החום נמוך ותשמור על חום.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על אש נמוכה בינונית. כאשר חם, רסס מחבת עם שמן זית כתית נוספת ולהוסיף ביצים. מבשלים ביצים בעדינות, 2 בכל פעם, עם 2 כמה סנטימטרים בין כל ביצה, כדי doneness הרצוי, על קל מעל קשה. מתבלים את הביצים במלח ופלפל ב-1 או בשני הצדדים.
מניחים מיכל במיקרוגל וחמים דרך, 45 שניות על גבוה.
סלסה כפית על הביצים ברגע שאתה הופך אותם.
מניחים קומץ גדול של צ ' דר מרוסק על גבי כל ביצה מכוסה סלסה. מכסים את המחבת באופן רופף עם אוהל נייר אלומיניום כדי להמיס גבינה.
אם יש לך תנור העליון גז, חום שלפוחית טורטיות בנפרד, מחזיק אותם עם מלקחיים, מעל הלהבה הפתוחה של מבער, 15 עד 20 שניות בכל צד. אחרת, טורטיות חמות על פי הוראות החבילה לתנור המיקרוגל.
כדי להרכיב, מניחים טורטייה על צלחת. למעלה עם מנה נדיבה-כף של שעועית שחורה חמה, העליון את השעועית עם ביצה מטוגנת, סלסה וגבינה. לסיים את הרוצח הזה, 24 שעות ביממה pleaser בטן עם קמצוץ של כוסברה או פטרוזיליה בצל ירוק קצוץ, עירית או בצל אדום, שמנת חמוצה או יוגורט.