קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

בישול איטי בטטה וריזוטו שעורה

בישול איטי בטטה וריזוטו שעורה
בישול איטי בטטה וריזוטו שעורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מרק ירקות, בצל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בישול איטי-ריזוטו שעורה, בישול איטי שעורה וריזוטו חומוס, ו ריזוטו שעורה פטריות בישול איטי.

הוראות

1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים בצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף שום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים בטטות, שעורה, טימין, מלח ו -3 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים תערובת בצל-שום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 4 עד 5 שעות.
7
ב 2-כוס מדידת מיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1 מרק כוס על 2 עד 3 דקות או עד רותחים. מערבבים edamame מופשר מרק רותח לתוך תערובת שעורה בתנור. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לכסות לבשל 25 עד 30 דקות יותר או עד edamame הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מגישים בקערות רדודות; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.