קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

בישול איטי Jambalaya

בישול איטי Jambalaya
מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. לכו לחנות ותרימו חזה עוף, תבלין קריאולי, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-15 דקות. עם כפית נסו בישול איטי Jambalaya, בישול איטי Jambalaya, ו בישול איטי Jambalaya (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבישול איטי, לשלב עוף, נקניק, עגבניות, בצל, פלפל ירוק, סלרי, ומרק עוף. מערבבים אורגנו, Cajun תיבול, רוטב חריף, עלי דפנה, וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
מרק עוףמרק עוף
פלפל ירוקפלפל ירוק
עלי דפנהעלי דפנה
רוטב חריףרוטב חריף
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
אורגנואורגנו
נקניקנקניק
סלריסלרי
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 7 שעות או על גבוה במשך 3 שעות. מערבבים את השרימפס המופשר, מכסים ומבשלים עד שהחסילון מחומם דרך, כ -5 דקות. להשליך עלי מפרץ ותערובת כפית על אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
עלי דפנהעלי דפנה
שרימפסשרימפס

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות פאזו דה Galegos אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Pazo de Galegos Albarino
Pazo de Galegos Albarino
זה 100% אלברינו הוא יין ייחודי באמת אקספרסיבי מגיע גפנים מניבים נמוכה. באמצעות שימוש בתסיסה מלולקטית חלקית, היין מציג רעננות רבה יותר וביטוי ארומטי. יין בצבע קש זה מתגאה בניחוחות של תפוח ירוק, הדרים קלים ונימות פרחוניות. על החיך יין זה הוא התגלמות הטריות עם ביטוי טארט קל של אותו תפוח ירוק והדרים. החומציות הגבוהה במקצת היא סיבה לחגיגה כמו יין זה יהיה זוג להפליא עם כל מספר של מאכלים מתובלים או עשירים יותר.