העברת תערובת צ ' ילה לסיר מעל חום בינוני גבוה. להביא את תערובת צ ' ילה לרתיחה; לבשל עד הדבק מאבד טעם בצל גולמי, על 2 דקות. העונה עם Adobo; מגניב. במיכל גדול עם מכסה, או בשקית ziptop גדולה, לשלב קוביות חזיר, מרינדה מקורר צ ' ילה ונתחי אננס שמורים; להעביר למקרר. להשרות לפחות 2 שעות, או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננס
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מסננים חזיר ואננס, משליכים מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים חזיר ואננס למחבת. מבשלים בקבוצות עד חום זהוב כהה מכל הצדדים ומבושלים דרך, על 15 דקות; להעביר צלחת הגשה גדולה.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.