קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בלינצ'ס גבינה של מרילין

בלינצ'ס גבינה של מרילין
נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המים, חלב, ביצים, חמאה מומסת, 1/2 כפית מלח, 1 כפית תמצית וניל, וקמח במיכל של בלנדר, ומתמזגים עד לתערובת יוצרת בלילה חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה, ומקררים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
נקה את מיכל בלנדר, ולאחר מכן להוסיף את גבינת קוטג', גבינת חקלאים, שמנת חמוצה, סוכר, 1 כפית תמצית וניל, וקמצוץ 1 של מלח. דופק את תערובת המילוי כמה פעמים לשלב, ולאחר מכן להתמזג עד המילוי הוא חלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהקצף נעלם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים על 2 כפות של הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ומערבלים את המחבת כדי מעיל התחתון לחלוטין. מבשלים עד הקרפ הוא אטום ולהגדיר, 1 עד 2 דקות, ולהניח בצד, בצד לא מבושל למטה, על צלחת מרופדת בנייר שעווה. חזור עם שאר הבלילה, החמאה המחבת כל כמה קרפים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי למלא, מניחים קרפ מולך על משטח עבודה עם הצד מבושל למעלה, ומניחים על 1 1/2 כפות של גבינה מילוי על 1 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של קרפ. מקפלים את הקצה העליון של קרפ מעל המילוי, ומקפלים את שני הצדדים פנימה כדי לסגור לחלוטין את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מגלגלים את הקרפ כדי לאטום את המילוי, מה שהופך את גליל קומפקטי מלא.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
ממיסים 1 כפית חמאה, או לפי הצורך, במחבת מעל חום בינוני-נמוך. מחבת מטגנים את הבלינצ ' ס משני הצדדים עד למילוי כתמים חמים וחומים מופיעים על הקרפ, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי