קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה-עוגות קפה טופי

בננה-עוגות קפה טופי
אם יש לכם ציפוי streusel, סוכר מגורען דומינו, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו בננה קפה עוגות, סוכר חום-בננה קפה עוגות, ו טופי קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כוסות מעיל של מחבתות מאפין עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
3
מערבבים יחד תערובת אפייה והבא 5 מרכיבים בקערה בינונית עד מעורבב. הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבת מאפין מוכן; מפזרים בלילה באופן שווה עם ציפוי Streusel.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגות מגניבות במחבת 10 דקות. בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות, ולהסיר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מיקרוגל שוקולד לבן פירורים ושמנת בקערת זכוכית ב 30 עד 60 שניות או עד פירורים להמיס; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים מתלה תיל עם עוגות על פיסת נייר שעווה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
טפטוף תערובת שוקולד לבן הלוך ושוב על גבי עוגות עם קוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת