אורצ'ייט עם שעועית פאבה טרייה, ריקוטה ונענע מגורדת
אורצ'יטה עם שעועית פאבה טרייה, ריקוטה ונענע מגורדת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 414 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, שמן זית חוץ-בתולי, פסטה אורצ'יט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו רביולי ממולא בפולי פאבה, ריקוטה ונענע ברוטב חמאה חומה, אורצ'ייט עם ירקות, שעועית גרבנזו וסלטה ריקוטה, ו קרוסטיני עם שעועית פאבה וריקוטה סלאטה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר שעועית מתרמילים; השלך תרמילים. מבשלים שעועית במים רותחים במשך 1 דקה.
מוציאים שעועית בעזרת כף מחוררת. לצלול שעועית לתוך מי קרח; ניקוז.
הסר עורות חיצוניים קשים משעועית; השלך עורות. הניחו שעועית בצד.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה, שומרים 1 כוס מי פסטה.
מניחים פסטה בקערה גדולה; מוסיפים שמן ומלח. לזרוק היטב.
שלב את 1 כוס מי הפסטה השמורים, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, נענע קצוצה ופלפל.
מוסיפים תערובת שעועית וגבינה לתערובת הפסטה; לזרוק לשלב.
מקשטים בענפי נענע, אם רוצים.