קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

בננות עם מנגו & פסיפלורה קרמל

בננות עם מנגו & פסיפלורה קרמל
בננות עם מנגו & פסיפלורה קרמל יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון שחיפשת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מיץ של תפוזים, גלגלית זהב סוכר, גרידת ליים, ומנגו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, Roulade פירות פסיפלורה מנגו, ו מנגו-שייק פירות פסיפלורה.

הוראות

1
במחבת קטנה, להביא את מיץ תפוזים 140g / 5oz של הסוכר לאט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חותכים את פרי התשוקה לשניים וגורפים את עיסת למחבת. מערבבים בפרוסות המנגו וכאשר התערובת הגיעה לנקודת רתיחה שוב, להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לקלף את הבננות ולפרוס כל אחד באלכסון לחמישה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
4
יוצקים את מיץ הלימון על פרוסות הבננה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
5
מפזרים את הסוכר שנותר באופן שווה על בסיס מחבת כבדה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את המחבת על חום בינוני עד שהסוכר נמס והפך לקרמל זהוב. לזרוק את הבננות למחבת ולהשאיר במשך 3-4 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הפעל את החום למטה ומערבבים בתערובת פסיפלורה ומנגו.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
מחממים במשך 2 דקות נוספות ואז כף לתוך קערות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מגישים חמים עם קומץ של גרידת ליים. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר, ואז בעדינות לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי