בס עם אורז אפוי מרק קוקוס-ירקות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: בס עם אורז אפוי מרק קוקוס-ירקות, מרק קוקוס-ירקות תאילנדי # בגידה, ו בס מפוספס.
הוראות
שמן חום בחום כבד potover גדול בינוני.
הוסף הבא 6 מרכיבים.מכסים ומבשלים עד הבצל הוא רך, מערבבמיוחד, כ 4 דקות.
מוסיפים קוקוס ו-4 המרכיבים הבאים ומביאים לרתיחה.להפחית את החום נמוך ומבשלים חשוף1 שעה. מסננים לתוך סיר גדול, לוחץעל מוצקים במסננת. במידת הצורך, simmerbroth עד מופחת 4 כוסות.
בינתיים, לבשל קוביות ים גדולמאכל מים מלוחים רותחים עד justtender, 6 עד 8 דקות. באמצעות skimmer, להעביר ים קערה.
הוסף Yukon Goldpotalp לאותו סיר ומבשל untiljust מכרז, על 10 דקות.
ניקוז; addto קערה עם ים. לעשות קדימה: מרקעגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, לכסות בנפרד, ולהירגע.
להביא מרק קוקוס-גזר כדי להרתיח חום בינוני.
מוסיפים את כל תפוחי האדמה המבושלים, אפונה הצמד סוכר, פלפל אדום, וcarrot. מבשלים עד כל הירקות הםטנדר, 5 עד 6 דקות.
מערבבים 1/2 כוס מים וביצה בקערת חימר אחרת; להקציף כדי להתמזג.
מניחים pankoin קערה רדודה שלישית.
מפזרים חתיכות דגים עם מלח ופלפל. מעיל בקמח, תערובת גרג, ואז panko.
יוצקים מספיק שמן לתוך nonstickskillet גדול כדי מעיל התחתון.
שמן חום מעל בינוני גבוהה.
הוסף דגים למחבת. מבשלים untilgolden ו פריך ופשוט אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.