בצל מתוק קלוי ומרק עגבניות עם קרוטון גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל בצל קלוי מרק עגבניות עם גבינה קרוטון. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שן שום, ציר עוף, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק עגבניות עם גבינה בגריל, כריכי קרוטון., מרק עגבניות צלוי עם בצל מתוק, ו כבש פסטו עם עגבניות צלויות וסלט קרוטון (מתכונים דומים).
הוראות
על גיליון אפייה rimmed, לזרוק יחד שום, בצל, תפוחי אדמה, חמאה 1/4 כפית (1 מ " ל) כל מלח ופלפל. צולים ב 450 מעלות f (230 מעלות C) תנור במשך 25 דקות, תוך ערבוב פעמיים, או עד הזהב והתרכך.
בינתיים, בסיר לשלב עגבניות, מלאי בזיליקום; להביא לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ירקות. להפחית את החום; להרתיח בעדינות במשך 10 דקות. מחית עד חלקה מאוד. חזור לסיר (במידת הצורך) על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים שמנת; מתבלים במלח ופלפל.
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד מהביל.
על תבנית אפייה, מטלית baguette פרוסות עד קלוי קלוי. הפוך ומפזרים גבינה; מטגן עד גבינה מותכת.
מרק לאדה לתוך קערות מחוממות; לצוף קרוטון על גבי כל מנה.