בצל צ'יפוליני מטוגן בלסמי
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? בצל צ'יפוליני מטוגן בלסמי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך פלפל, רוזמרין, בצלי צ'יפוליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש צרובות מחבת עם בצלי צ'יפוליני, בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון, ו אספרגוס מטוגן & בצל Cipolline עם Pancetta & בלסמי B.
הוראות
מחממים תנור ל 400 עם מתלה באמצע.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים בצל ומרתיחים 1 דקה.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה של מי קרח.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לקלף באמצעות סכין קטנה.
ממיסים חמאה ושמן על חום בינוני גבוה במחבת גדולה (12 אינץ') avenproof עד קצף מן החמאה שוככת. בצל מטוגן עד השחמה (כ 5 דקות). בזהירות להוסיף חומץ בלסמי (זה יהיה להתיז קצת), מים, דבש, רוזמרין, עלה דפנה, מלח ופלפל, ולהביא לרתיחה.
מעבירים בצל עם נוזל לתנור. Braise, חשוף, עד בצל הם מכרז ונוזל הוא syrupy (כ 1 שעה).