בצק עוגות קשקשי
בצק פשטידות הוא בצק צמחוני קרום. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך קמח, מלח, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון ממולא בבצק פתיתי, פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, ו קרואסונים מוזרים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה בינונית.
מוסיפים את הקיצור והחמאה וזורקים עם האצבעות עד שמצופים היטב בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את קיצור חמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה, על 4 עד 5 דקות.
טפטוף ב 3 כפות של מי קרח ומיץ לימון ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. (
הוסף את הכף האחרונה של מי קרח אם הבצק יבש מדי, אבל לא להעמיס את הבצק או שזה יהיה קשה.) ליצור את הבצק לדיסק שטוח. לעטוף אותו בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה לפני גלגול אותו החוצה.