קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות96
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מאסטר ארוחות ערב עם 30 ימים של מתכוני ארוחת ערב של 25 דקות
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
מתכוני ארוחת בוקר בריאים וטעימים עם 5 מרכיבים
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
ההמלצות המובילות של אוכל ויין על השפים החדשים הטובים ביותר של 2023
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
10 מתכונים של שפיות פורצות דרך לשנת 2023!
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater
חושפים את המתכונים המובילים של 2023 שנבחרו על ידי עורכי Eater

בקלאווה דבש מעורב אגוז

בקלאווה דבש מעורב אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מעורב אגוז דבש בקלוין. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 96 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בקלאווה עם סירופ דבש, בקלאווה עם סירופ דבש, ו בקלאווה עם הל, דבש ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את התאנים חתוכות לקוביות ברום בקערה גדולה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
3
מורחים את האגוזים והשקדים על תבנית אפייה וטוסט עד כהה וריחני, על 8 עד 10 דקות. מגניב. לזרוק את האגוזים, שוקולד, סוכר, ותבלינים עם התאנים והרום.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
להביא את החמאה לרתיחה על אש נמוכה. דלגו וזרקו את מוצקי הקצף העולים למעלה עד שהחמאה תתבהר, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
חמאה קלה 16 1/2 על ידי 11 1/2 אינץ ' גיליון פאן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הפילו מהחבילה, פרוש ושכב אותו על הדלפק ליד המחבת ולכסות במגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
שכב 1 גיליון של פילו על המחבת מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 11 גיליונות נוספים של פילו עובד במהירות ושמירה על פילו מכוסה, כפי שאתה להרכיב את בקלאווה. פיזור 1/3 של תערובת האגוזים (כ 1 1/2 כוסות) באופן שווה על פני השכבות של פילו. חזור 2 פעמים נוספות ומעל עם 12 גיליונות הנותרים של בצק. בזהירות, לחתוך 3/4 של הדרך דרך פילו ומילוי אגוז לעשות על 96 (1 1/2 אינץ') ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים את בקלאווה עד חום בהיר מבושל דרך, על 1 שעה. להעלות את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ואופים עד פריך הזהב, על 5 עד 8 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
1
מחממים את הסוכר, הדבש והמים בסיר על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את מיץ הלימון ושופכים בזהירות את הסירופ החם על הבקלאווה האפויה, מקפידים להיכנס לכל החתכים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
3
בואו מגניב. להשלים את הקיצוצים שנעשו מראש בקלאווה לשרת עם קצת דבש טפטף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
אחסן את בקלאווה במיכל אטום עד 1 שבוע.