בקלה אפוי לימון
בקלה אפוי לימון הוא pescatarian ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו סופגניות לימון אפויות עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
If fish fillets are large, cut into serving pieces.
Mix butter and lemon juice.In another bowl, mix flour, salt and white pepper.Dip fish into butter mixture; coat fish with flour mixture.
Place fish in ungreased square baking dish, 8x8x2 inches.
Pour remaining butter mixture over fish; sprinkle with paprika.Cook uncovered in 350 degree oven until fish flakes easily with fork, 25-30 minutes.
Garnish with parsley sprigs and lemon slices if desired.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod works really well with Pinot Grigio, Gruener Veltliner, and Pinot Noir. Fish is as diverse as wine, so it's hard to pick wines that go with every fish. A crisp white wine, such as a pinot grigio or Grüner Veltliner, will suit any delicately flavored white fish. Meaty, strongly flavored fish such as salmon and tuna can even handle a light red wine, such as a pinot noir. The Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti with a 4.3 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 16 dollars per bottle.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה