בקלה טריה בשקית נייר עם קישואים, עגבניות, ונענע עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מנטה, בזיליקום, בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: טרי טונה, מנטה מלפפון רולס אורז, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עגבניות עם נענע טרי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232°. להרכיב את המנות: לקרוע שני recangles גדול של קלף או לסכל, על 12 - על ידי 24 אינץ'. מקפלים כל מעבר לרוחב לקמט, ואז לפתוח שוב. מחלקים את הקישואים בין השניים ומפרשים אותם בערימה קטנה וחצי מהקלף, משאירים גבול של אינץ ' אחד. על גבי כל מיטה של קישואים, מניחים את הבקלה, ומתבלים הכל עם מלח ופלפל. ואז למעלה עם חצי צ ' ילי, שום, בזיליקום, נענע, ועגבניות. על כל מנה, כף 1 כף כל שמן זית, חמאה ויין.
עבור מנות במחצית, ולאחר מכן לאטום את הקצוות על ידי crimping, החל בפינה אחת ולאט לאט עובד בדרך שלך מסביב. (אני מוצא מצרך ממוקם אסטרטגית באמת עוזר מנות קלף להישאר אטום. לטכניקת קיפול הפפילוטה המסורתית, ראה כאן).
3
מניחים את החבילות האטומות על תבנית אפייה, ואופים עד שהדגים מבושלים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגישים מנות ישירות על צלחות ארוחת ערב ולפתוח ליד השולחן.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.