בקר-ברוקולי מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר-ברוקולי מוקפץ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי משומש, שמן קנולה, סרירצ'ה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בעוד אורז מבשל, לשלב 1 כף שרי, 1 רוטב סויה כף, סוכר, בשר בקר. מערבבים יחד 1 כף שרי, 1 כף רוטב סויה, מרק, קורנפלור, הויסין, ו Sriracha.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת בשר; לטגן 3 דקות או עד השחמה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת.
להוסיף זנגביל ושום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברוקולי ו 1/4 כוס מים; לבשל 1 דקה.
מוסיפים בצל; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק ותערובת בשר; מבשלים 2 דקות או עד שהבשר מחומם היטב והרוטב עבה מעט.
מגישים תערובת בקר על אורז.