בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 314 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד גם כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. ראש לחנות ולקחת רוטב סויה, רוטב צדפות, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בקר מוקפץ עם ברוקולי ופלפלים, ברוקולי מוקפץ עם פלפלים וקשיו, ו מוקפץ בקר מהיר עם פלפלים.
הוראות
1
חותכים סטייק לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
2
חותכים כל חצי על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
3
שלב בקר, רוטב סויה, שום ופלפל שחור; זורקים היטב. מכסים ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
רוטב סויה
שום
בקר
4
שלב בקערה קטנה 1 1/2 כפות מים, רוטב צדפות ופלפל אדום כתוש; מניחים בצד.