בראוניז קרמל-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז קרמל פקאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 689 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם בר אפיית שוקולד, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוניז קרמל פקאן, בראוניז קרמל פקאן, ו בראוניז קרמל-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאן בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
שוקולד מיקרוגל וחמאת כוס 3/4 בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה ב 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
לטאטא בסוכר וביצים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח.
מורחים הבלילה למחבת 13 - x 9 אינץ משומן.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים.
בואו מגניב 1 שעה על מתלה תיל.
מערבבים סוכר חום, חלב, 2 כפות. חמאה, ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה מעט.
בואו לעמוד 5 דקות. הכה באבקת סוכר ווניל במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
יוצקים על בראוניז, מתפשטים לקצוות; מפזרים פקאנים קלויים.