בראוני פטל טריפל
בראוני פטל טריפל עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, שמן, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו בראוני ברי משולש, עוגיות שוקולד בראוני משולשות, ו עוגת בראוני שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס קל 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול בטעם חמאה; להפריש.
בבלנדר, שזיפים מיובשים ורסק תפוחים.
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
מוסיפים את תערובת בראוני, חלבונים ביצה, שמן, ליקר פטל או מים לקערת ערבוב. מקציפים במשך 1 דקה עם כף עץ עד חלקה.
העברה לתבנית אפייה מוכנה; להפריש.
בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את משמר.
טפטוף על בראוניז. להסתחרר עם סכין שולחן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות.
הסר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
מחית פטל מופשר, דבש וליקר בבלנדר. לדחוף דרך מסננת רשת בסדר; להפריש.
כדי לשרת, כפית 1 עד 2 כפות קולי על צלחת.
מניחים בראוני במרכז קולי.
מקשטים עם 3 עד 5 פטל טרי ו sprig מנטה טרי.