ברווזון ממולא
אם יש לכם בערך שעתיים ו-5 דקות לבלות במטבח, ברווזון ממולא עשוי להיות מתכון צמחוני מעולה לביוב או לקטו שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 441 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פתיתי פטרוזיליה, צימוקים, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים באמת אהבו את התוספת הזו. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . ציון זה די טוב. קונכיות ממולאות צמחוניות , קונכיות ענקיות ממולאות או מניקוטי , וקונכיות ממולאות בבקר ובברוקולי דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את קוביות הלחם, האורז, הבזיליקום, הרוזמרין, המרווה, פתיתי הפטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מוסיפים את הצימוקים, הפקאנים ומספיקה מרק להרטבה; מערבבים בעדינות.
מפזרים את יתרת המלח על חלל הברווז. ממלאים קלות את תערובת הלחם לתוך הברווז.
מניחים את החזה כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה שטוחה. דוקרים היטב את העור בעזרת מזלג.
אופים, ללא מכסה, ב-350 מעלות צלזיוס במשך שעה ושלושה עד שעתיים או עד שמדחום בשר יראה 180 מעלות לברווז ו-165 מעלות למילוי.
סננו את השומן המצטבר במהלך הצלייה. כסו את הברווז בנייר כסף והניחו לו לעמוד 20 דקות לפני הוצאת המילוי ופריסת הפירורים.