ברווז קונפי פשטידת בשר
ברווז קונפי פשטידת יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 556 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצלי צ'יפוליני, מניית עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פשטידת עוף וברווז, קונפי ברווז, ו קונפי ברווז.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה מתוקים עם בצל, שום, טימין, רוזמרין ו 3 כפות שמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף וצלי במשך 30 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות רכים משחימים קלות על הקרקעית.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד את השום. זרוק את עשבי התיבול. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק קמח תירס החמאה לסיבוב 14 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת 5 1/2 אינץ ' כתבנית, לחתוך 4 סיבובים קרוב ככל האפשר.
לרדד שאריות ולחתוך 2 סיבובים יותר. הגדר את הסיבובים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברשת עם ביצה לשטוף להקפיא במשך 5 דקות.
אופים את הסיבובים במשך כ 15 דקות, עד זהב פריך.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת עמוקה גדולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד כמעט התאדה.
הוסף 2 1/2 כוסות של ציר עוף ולהביא לרתיחה.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח לתוך 1/2 כוס הנותרים של ציר עוף, ולאחר מכן לטאטא את התערובת למחבת. מבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות. מועכים את שיני השום הצלויות ולוחצים אותן לרוטב.
מוסיפים את הירקות הקלויים, קונפי ברווז ודומדמניות ומבשלים עד מחומם דרך; להתחמם.
מצקת את הברווז מילוי לתוך שישה ramekins 1 כוס, לכסות עם סיבובים מאפה לשרת בבת אחת.