ברוסקטה עוף
ברוסקטה עוף יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 356 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, מלח, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: עוף ברוסקטה, עוף ברוסקטה, ו ברוסקטה עוף לארבעה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים מרכיבי ציפוי עגבניות. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגלת עד 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים עוף עם מלח שום ופלפל 1/8 כפית.
בקערה רדודה, להכות ביצה וחלב עם מזלג עד מעורבב.
מורחים קמח על צלחת רדודה.
מורחים פירורי לחם על צלחת רדודה אחרת. עוף מעיל עם קמח, ואז לטבול לתוך תערובת ביצה ומעיל עם פירורי לחם.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. להפחית חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים 10 עד 15 דקות, מסתובבים פעם אחת, עד שפירורים הם חום זהוב ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מגישים ציפוי עגבניות על פני עוף.